---
title: "Робота з розділом Ролі і привілеї"
canonical: "https://docs.mocotms.com/space/UAUGUSR/14876954/%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%20%D0%B7%20%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1%96%D0%BB%D0%BE%D0%BC%20%D0%A0%D0%BE%D0%BB%D1%96%20%D1%96%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D1%96%D0%BB%D0%B5%D1%97"
format: markdown
---
На вкладці "Ролі та привілеї" система дозволяє додавати або видаляти системні та користувацькі ролі у користувача.

> ℹ️ Після видачі або вилучення ролі, щоб зміни відобразилися в налаштуваннях профілю, користувачеві необхідно вийти з системи і знову увійти. У випадку, якщо нові налаштування не відображатимуться, користувачеві рекомендується повторно вийти з системи та очистити кеш в браузері (можна скористатися інструкціями з очищення кешу браузера[https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ru](https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ru)) та зайти знову.

## Додавання ролі

Для додавання доступні всі існуючі ролі в системі.

> ℹ️ При назначенні користувача на роль автоматично будуть застосовані всі привілеї, які надані цією роллю. Це дозволяє користувачеві одразу отримати всі необхідні права та можливості, пов'язані з цією роллю, без необхідності вручну додавати кожен привілей окремо.

Для того, щоб надати користувачеві роль, слід:

1. Відкрити обліковий запис користувача на вкладці "Ролі та привілеї" (Маркер 1, Рис.1).
2. Натискати кнопку "Назначити роль" (Маркер 2, Рис.1).
3. У відкрившомуся діалоговому вікні за допомогою прапорців обрати потрібні ролі (Маркер 1, Рис.2).
4. Натискати кнопку "Назначити" (Маркер 2, Рис.2).

![image-20240312-150410.png](media://2b89ec24-f213-45e3-a9b6-a404e4d3a7c5)

![image-20240212-134428.png](media://32164aa1-142f-4c42-ac1c-df30d3e0b8a0)

## Видалення ролі у користувача

> ⚠️ При видаленні ролі у користувача безповоротно видаляються всі індивідуальні обмеження та привілеї, пов'язані з цією роллю. При повторному призначенні користувача на цю роль доведеться знову налаштовувати індивідуальні привілеї та обмеження.

Для того, щоб забрати конкретну роль, слід:

1. Навести курсор миші на потрібну роль на вкладці "Ролі та привілеї" (Маркер 1, Рис.3).
2. Клацнути на з'явившуся іконку у вигляді Кошика (Маркер 2, Рис.3).
3. У відкрившомуся діалоговому вікні натискати кнопку "Так" (Маркер 1, Рис.4).

Це забере відповідну роль у користувача. Пам'ятайте, що після цього користувач повинен вийти з системи і знову увійти для врахування змін.

![image-20240212-134720.png](media://27aed43f-5277-4536-837e-9eb1673ce5e9)

![image-20240212-134806.png](media://a80b1d80-c78d-4174-98b3-660362e901e2)


Для того, щоб відібрати кілька ролей одночасно, слід:

1. На вкладці "Ролі та привілеї" за допомогою прапорців обрати потрібні ролі (Маркер 1, Рис.5).
2. У випадаючому списку внизу таблиці з ролями обрати пункт "Забрати роль" (Маркер 2, Рис.5).
3. У відкрившомуся діалоговому вікні натискати кнопку "Так" (Маркер 1, Рис.6).

Це забере вказані ролі у користувача. Знову ж таки, користувач повинен вийти з системи та увійти знову для врахування змін.

![image-20240212-134949.png](media://8028a132-9d89-4f5d-99bf-44306d0a9cee)

![image-20240212-135015.png](media://93a2baf0-9e0e-41be-b09d-066ec74ac3ee)

## Перехід на вкладку редагування ролі

Система надає можливість переходу на вкладку редагування ролі зі вкладки "Ролі та привілеї" у обліковому записі користувача. Для цього слід натискати на назву ролі у вигляді посилання (Маркер 1, Рис.7).

![image-20240312-150507.png](media://ae0c5675-70a9-43ee-a19b-7863f7a48569)